Betaalbare hulp voor de zaak

Home » Betaalbare hulp voor de zaak

Compudoc gaat voor betaalbare digitale bijstand zelfstandigen en KMO’s. Wij weten hoe belangrijk jouw IT-infrastructuur is en dat je een snelle en betrouwbare oplossing wenst bij problemen. Met de lidkaart heb je de beste voorwaarden om regelmatig beroep te doen op onze dienst. Wens je gewoon eenmalig gebruik te maken van onze betaalbare digitale bijstand kan je de ad-hoc dienst gebruiken.

Deze service is een eenmalige interventie, bedoeld om een specifiek probleem op te lossen. Ons netwerk Is beschikbaar voor iedereen die zich aanmeldt met een probleem. Bij hoogdringende gevallen is een spoeddienst mogelijk.

De spoeddienst is een optie voor hoogdringende gevallen. Spoeddienstopdrachten worden met de allerhoogste prioriteit behandeld. Compudoc zal er alles aan doen om klanten met dringende problemen de dag zelf nog te helpen. Indien je de dag zelf geholpen wordt, wordt de toeslag van 99€ aangerekend, anders is deze toeslag niet van toepassing. Dit aanbod geldt alleen als de opdracht voor 18u gemeld is.

*De vermelde prijzen zijn exclusief 21% btw

Als u als klein bedrijf geregeld een beroep doet op onze diensten, kiest u best voor onze nieuwe Compudoc Lidkaart.
Voor 249€ per jaar – of slechts 20,75 Eur/maand – geniet u met deze lidkaart van tal van voordelen:


*De vermelde prijzen zijn exclusief 21% btw

Vergelijkingsformules
Hebt je nog vragen met betrekking tot onze tarieven? Wens je een probleem te melden?