Contact

Home ยป Contact
contact

Of het nu gaat om hardware- of softwareproblemen, virusinfecties, traagheid, of iets anders – wij hebben de kennis en ervaring om het op te lossen. Ongeacht het merk of model van uw apparaat, wij zorgen ervoor dat het weer snel en soepel werkt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw vragen of om een afspraak te maken. Ons team staat klaar om u te helpen en al uw computerzorgen weg te nemen.

Wacht niet langer, laat Compudoc uw computerproblemen oplossen en geniet weer van een vlekkeloze digitale ervaring!

Contactformulier

De snelste manier om geholpen te worden is uw probleem te melden op deze website. Vul het onderstaand contactformulier in we nemen binnen 36uur contact met je op.

Telefonisch

Bel het Compudoc secretariaat, zij registreren uw vraag in ons systeem zodat je zo snel mogelijk wordt verder geholpen door een technieker.


Je kan ons bereiken van 8u ‘s ochtends tot 8u ‘s avonds van maandag tot en met vrijdag.

Er is een tijdelijke panne op het on O78 nummer, gelieve ons te contacteren op 0485 39 59 66

Email

Stuur ons een email en je bericht wordt zo snel mogelijk beantwoord!
Eens je interventie aanvraag is geregistreerd wordt je binnen een tijdsspanne van 36u gecontacteerd door een technieker.

Aan de hand van uw persoonlijke login en paswoord kan je zelf de status van uw opdracht volgen door in te loggen op onze website. Deze gegevens heb je in een mailt eerder ontvangen bij het opmaken van de klantenfiche.
Gegevens vergeten? Geen probleem, mail ons en we sturen je nieuwe login gegevens.