Is computerproblemen oplossen jouw passie?

Home » Is computerproblemen oplossen jouw passie?

Word Compudoc technieker

Compudoc is een netwerk techniekers die met passie computerproblemen oplossen: van infomatica-studenten die dit als bijverdienste doen via gepassioneerde IT-kenners die het als bijberoep opnemen tot en met professionals: full-time zelfstandigen.

Lees meer over de fiscale interessante voorwaarden van te werken voor Compudoc.

Je merkt het: je rol bij Compudoc kan op diverse manieren ingevuld worden.

Wij bieden onze klanten kwaliteit via een uniforme service. Dit wordt gegarandeerd via competente medewerkers waarbij enkel de meest bekwame kandidaten zowel op technisch als sociaal vlak worden weerhouden aan de hand van een selectieprocedure.

Als medewerker krijg je toegang tot het ticketing systeem (ticket.compudoc.be) van deze website en kan je zelf naar believen je opdrachten uitkiezen en zo je eigen agenda opzetten.
Wanneer je het probleem van een gekozen opdracht succesvol hebt opgelost (95.58% van de gevallen) word je door de klant betaald volgens de geldende tarieven, waarvan een stukje naar Compuodoc gaat.

Elke medewerker heeft een priority rating gebaseerd op de uitgevoerde opdrachten en de respectievelijke resultaten daarvan. Deze rating wordt continu bijgesteld en is afhankelijk van hoe succesvol je bent. Een hogere rating zorgt voor o.a. een lagere commissie die je dient te betalen, en een hogere prioriteit om tickets te krijgen.

Regelmatig worden er sollicitatierondes uitgeschreven waarbij je op basis van je CV kan worden uitgenodigd. Wanneer je slaagt voor de technische toelatingsproef kan je aan de slag bij ons!

Je wilt deel uitmaken van de Compudoc familie maar wat levert het jou op?
Hieronder vind je al aardig wat punten en/of redenen om je over de streep te trekken:

Stap 1: Vul het sollicitatieformulier in.
Stap 2: Slaag op de toelatingsproef en start meteen in een proefperiode
Stap 3: Behaal de doelstellingen binnen je proefperiode en word volwaardig Compudoc Technieker.